Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: "Bu İlçenin İnsanlarıyla Gönül Bağımız Var"

TAKİP ET

Tekkeköy halkıyla gönül bağı kurduklarını belirten Başkan Hasan Togar, "Yolumuz hemşehrilerimizin gönlünde yeşeren muhabbetle, sevgiyle hep beraber güzel günlere yürümektir" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, mahalle buluşmalarında vatandaşlarla buluşarak, 10 yılda yapılan hizmetleri ve gelecek dönem için planlanan projelerini anlatmayı sürdürüyor.

Çay Mahallesi'ndeki esnaf ziyareti yapan Başkan Hasan Togar, iftar saatinde Kutlukent bölgesindeki Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde faaliyette bulunan sporcu gençlerle buluşarak onlarla birlikte oruç açtı.

Aşağıçinik Mahallesi'nde halk buluşması ile 19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi önünde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'ncu yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda konuşan Başkan Hasan Togar, "Tarihte eşi benzeri görülmemiş, dünya tarihine altın harflerle yazılan destanın adıdır 18 Mart Çanakkale Zaferi" dedi.

BÜYÜK BİR AŞKLA BAĞLIYIZ

Başkan Hasan Togar, "Hemşehrilerimize büyük bir aşkla bağlıyız. Bizler hemşehrilerimizin olduğu her yerde kendimizi mutlu ve huzurlu hissediyoruz. Bu ilçenin güzel insanlarına tükenmeyecek bir sevgiyle gönülden bağlıyız. Yolumuz dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimizin gönlünde yeşeren muhabbetle, sevgiyle hep beraber güzel günlere yürümektir. Bu sevgiye layık olmaya ve insanlarımızla buluşmayı her daim sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Samsun Samsun Haber Tekkeköy Belediye Başkan Hasan Togar