Tekkeköy Belediye Başkanı​​​​​​​ Hasan Togar, Mustafa Candal'a Servetinin Kaynağını Sordu: "Balık mı Sattın da Bu Serveti Yaptın?"

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan Togar, İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen Mustafa Candal'ın lüks yaşamı ve servetinin kaynağı hakkında şüphelerini dile getirdi. Candal'ın ilçede huzuru bozan olaylarla ilişkilendirilmesi ve mal varlığının açıklanması talebiyle gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde Tekkeköy'de gerçekleşen silahlı saldırı sonrasında ilçede yaşanan gerginliklerin ardından, Candal'ın sahip olduğu lüks yaşam tarzı ve işlettiği alabalık tesisinin gözlerden kaçmayan bir şekilde genişlemesi, merak konusu oldu. Togar, Candal'ın servetinin kaynağını sorgulayarak, mal varlığını açıklamasını talep etti.

Togar, açıklamasında, "Dedem sütçü Hüseyin ve evlatları bu ilçeye yerleşeli tam 100 yıl olmuş. Aslımız, neslimiz, geçmişimiz bütün hayatımız Tekkeköy'ün gözü önünde geçti. Malımız, mülkümüz, her şeyimiz ortada. Sana soruyorum, koltuk meraklısı. Sen balık mı sattın da övündüğün o serveti yaptın? Anlatsana. Bizim tüm varlığımız ortada, ya sen? Tüm o mal varlığını ne sattın da yaptın? Bu ilçeye belediye başkanlığına adaysan, o övündüğün servetini mal varlığını açıkla da biz de helal kazançla neler yapılırmış görelim" şeklinde konuştu.

Hasan Togar'ın bu açıklamalarıyla, Candal'ın servetinin kaynağı ve mal varlığı hakkındaki tartışmalar daha da alevlendi.

samsun Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan Togar İYİ Partiden AK Partiye geçen Mustafa Candal Balık mı Sattın da Bu Serveti Yaptın? hasan togar sert eleştiri samsun haber siyaset gündem haber