Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: 'Onlar konuşur, biz yaparız'

TAKİP ET

Tekkeköy'ün Kutlukent bölgesinde Kirazlık Köprüsü'nün yapımı devam ederken, birçok mahalleyi birbirine bağlayan noktada park, spor ve etkinlik alanı inşa edildi. Başkan Hasan Togar, "Bizde yapardık demekle olmuyor bu işler. Onlar konuşur, biz yaparız" dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kent merkezi ile Kutlukent bölgesini birbirine bağlayacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Kirazlık Köprüsü'nün yapımı devam ederken, Asarağaç ile Kirazlık mahalleleri arasında geçiş noktası olan ve birçok mahalleyi birbirine bağlayan konumda park, spor ve etkinlik alanı inşa edildi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçe merkezi ile Kutlukent bölgesin birbirine bağlayacak 3,5 kilometre uzunluğundaki prestij bulvarlarından biri olacak Cemal Yeşilyurt Bulvarı'nın Kirazlık-Kutlukent arası geçişlerini sağlayacak Kirazlık Köprüsü'nün yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde köprü üzerinden ulaşımlarını sağlayabilecek" dedi.

ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ

Başkan Hasan Togar, "Kutlukent bölgesindeki Asarağaç ile Kirazlık mahalleleri arasında birçok mahalleyi birbirine bağlayan, ailelerimizin çocukları ile birlikte güzel vakit geçirebileceği her türlü donanıma sahip park, spor ve etkinlik alanını vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. 'Bizde yapardık' demekle olmuyor bu işler. Onlar konuşur, biz yaparız" ifadelerini kullandı.

'BEYAZ MASA'YI ZİYARET ETTİ

Tekkeköy Belediyesi'nde vatandaşların taleplerinin alındığı Beyaz Masa'yı ziyaret eden Başkan Hasan Togar, "Vatandaşlarımızın taleplerine çözüm yolları üretip, hoş sohbetlerde buluşmaya devam ediyoruz" dedi. Togar, "Belediyemizdeki tüm kapılar gibi gönül kapılarımızın da sonuna kadar açık olduğu Beyaz Masa'ya gelen taleplere birlikte çözüm yolları üretip, vatandaşlarla samimiyet ve içtenlikle hoş sohbetlerde buluşmaya devam ediyoruz. İlçe halkımızı taleplerini iletmek, birlikte geleceğe yön vermek üzere Beyaz Masa'ya bekliyoruz" sözlerini kaydetti.

Asarağaç ile Kirazlık mahalleleri arasında geçiş noktası olan ve birçok mahalleyi birbirine bağlayan konumda park, spor ve etkinlik alanı inşa edildi.

Tekkeköy kent merkezi ile Kutlukent bölgesini birbirine bağlayacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Kirazlık Köprüsü'nün yapımı devam ediyor.