Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Tekkeköy'de güveni boşa çıkarmadık

TAKİP ET

2014 ve 2019 seçim kitapçığında yer alan projelerin gerçekleşme sürecini AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci'ye anlatan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bize olan güveni boşa çıkarmadık" dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Tekkeköy Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Hasan Togar, 2014 yılından bugüne kentte yapılan hizmet ve yatırımlar, önümüzdeki dönemde yapılacak projeler hakkında sunum yaptı.

BAŞKAN TOGAR SUNUM YAPTI
Başkan Hasan Togar, "2014 yılında ‘Tekkeköy Benim Sevdam’ diyerek çıkmış olduğumuz bu kutlu hizmet yolculuğunda çok şükür söz verdiğimiz bütün projeleri gerçekleştirmenin yanında bir o kadar daha projeye ve hizmete imza atarak bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadık. 2014 yılı ve 2019 yılı seçim kitapçıklarımızdaki vaatlerimizi ve haricinde gerçekleştirmiş olduğumuz projelerimiz ile hizmetlerimizin sunumlarını AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci'ye gerçekleştirdik" dedi.

Toplantıya AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Kadın Kolları Başkanı Melek Halil ve meclis üyeleri katıldı. Selçuk KAYA