Tekkeköy Belediye Başkanı ve YRP Adayı Hasan Togar: 'Tekkeköy bize sahip çıksın'

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Adayı Hasan Togar, "Sevdalı olduğumuz ilçemizde oynanan oyunlara 'dur' dedik. Aday gösterilmedik. Bu ilçenin felaketi olacak kirli yatırımlara karşı Tekkeköy bize sahip çıksın" dedi.

2014 yılındaki yerel seçimlerde AK Parti'den Tekkeköy Belediye Başkanı seçilen ve 10 yılda yapılan hizmetlerle 'en başarılı ilçe belediyesi' olarak gösterilen Başkan Hasan Togar, kirli yatırımlara karşı çıktığı için bazı güç odaklarınca AK Parti tarafından aday yapılmayınca; Tekkeköylülerin yoğun isteğiyle Yeniden Refah Partisi'nin adayı olarak seçimlere girdi.

Başkan Hasan Togar, "Daha Yapacak Çok İşimiz Var" diyerek on binleri arkasında topladı. Tekkeköy'de 10 yılda 312 hizmete imza atıldı. Hasan Togar, Tekkeköy için 25 yıl önce kurduğu hayalleri bir bir gerçekleştirdi.

50 yıllık hizmeti 10 yıla sığdıran Hasan Togar, Tekkeköy Devlet Hastanesi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yaşar Doğu Spor Salonu, Tekkeköy Gençlik Merkezi, Samsunspor 19 Mayıs Stadyumu, Fuar ve Kongre Merkezi, Samsun Lojistik Merkezi, Yeni Organize Sanayi Bölgesi, 7,5 kilometreyle en uzun bisiklet yolu, parklar, halı sahalar, köy konakları, sosyal belediyecilik çalışmaları gibi dev hizmetleri ilçeye kazandırdı.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Adayı Hasan Togar, "Bu yürek işi, sevda işidir. Sevdalısı olduğumuz Tekkeköy için her daim çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

TAKLİTLER SADECE ASILLARINI YAŞATIR

AK Parti'nin adayı Mustafa Candal'ın "Bunları merkezi hükümet yaptı" eleştirilerine yanıt veren Başkan Hasan Togar, "Bu ülkenin bakanları sanki bir gece rüyasında görmüş de 'Tekkeköy'e şunu yapalım' demiş gibi yaptığım işleri küçümsemeye kalkıyorlar. Tekkeköy Belediyesi 10 yıl içerisinde senin bugün her yerde gittiğin o konforlu yolları, her yerde miting ve program yaptığın köy konaklarını, halı sahaları yaptı. Eleştirmeye gelince bol keseden. Bizim proje kitapçıklarını okumuşlar, fotokopiciye gitmişler, kendi projeleri gibi anlatıyorlar. Yahu hiç utanmıyor musunuz başkalarını taklit etmeye. Ama varsın etsinler taklitler sadece asıllarını yaşatır" dedi.

10 YILLIK HİZMETLERİ ANLATTI

Başkan Hasan Togar, şöyle konuştu; "Tekkeköy Devlet Hastanesi ilçemizin 100 yıldır hayali ve kanayan bir yarasıydı. Bu yarayı kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 13 yeni okul, 71 noktada çocuk parkı, 2 adet hanımlar konağı, 10 adet köy konağı, tarihi değerlerimize sahip çıkarak restore ettik, asırlık imar problemlerini bitirdik. Sosyal belediyecilik hizmetleriyle örnek olduk. 154 kilometre beton yol, 61 km sıcak asfalt, 224 kilometre sathi kaplama ve 154 kilometre taş parke yol çalışması yaptık.  402 kilometre imar yolu açtık."

samsun Tekkeköy Belediye Başkanı ve YRP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar Tekkeköyün Geleceği İçin Birlikte Duracağız vatandaş konuşma seçim çalışması samsun haber siyaset gündem haber