Tekkeköy Belediyesi Başkanı Togar'ın Şampiyonluğa İnancı Tam

Tekkeköy Belediyesi Başkanı Togar'ın Şampiyonluğa İnancı Tam

TAKİP ET

Tekkeköyspor Süper Amatör Lig A Grubu 2. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 1930 Bafraspor'la 1-1 berabere kalırken, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sezon sonunda şampiyonluğa inandığını söyledi. 

DEPLASMANDA BERABERE KALDI

Samsun Süper Amatör A Grubu'nda mücadele eden ve ilk haftayı bay geçen Tekkeköyspor deplasmanda 1930 Bafraspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, alınan beraberlik sonrası, Tekkeköy Belediyespor'un sezon sonunda şampiyon olacağına inandığını söyledi. 

BAŞARI DİLEDİ

Başkan Togar, "Deplasmanda 1930 Bafraspor ile karşılaşan ilçemizin gururu takımımız sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Her zaman olduğu gibi tüm kalbimizle desteklediğimiz Tekkeköysporumuzun sezon sonunda ligi şampiyon olarak tamamlayacağına yürekten inanıyoruz. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyor, sonraki maçlarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.