Tekkeköy'de genci yaşlısı sandığa koştu

TAKİP ET

Tekkeköy'de genci yaşlısı sandık başına gitti. Başkan Hasan Togar, "Demokrasilerin bayramı olan bu güzel seçim gününde geleceğimiz için sandığa gidiyoruz" dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için sandık başına gitti. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu ile çıktığımız bu kutlu yolda daha güçlü bir Türkiye ve Büyük Türkiye Zaferi için eşim ve kızlarımla birlikte oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

ÖĞRETMENLERİ İLE KARŞILAŞTI

Daha sonra okulları ziyaret eden Başkan Hasan Togar, öğretmenleri Cemile Çelik ve Şengül Kesen ile karşılaştı. Mustafa Kemal Atatürk'ün; 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.' sözünü anımsatan Hasan Togar, şöyle konuştu;

"Bu hayatta bir kere açıp asla solmayan tek çiçek öğretmenlerimizdir. Öğretmen demek hayat demektir, öğretmen demek şefkat demektir. Bizlere hayatı, sevgiyi, şefkati öğreten saygıdeğer öğretmenlerim Cemile Çelik ve Şengül Kesen ile bir araya gelip eski günlerimizi yad ettik. Tüm öğretmenlerimizin bizlere vermiş olduğu emekler için gönülden teşekkür ederim."

GENCİ YAŞLISI SANDIK BAŞINDA

"Bugün Türkiye demokrasisinin bayramı. Bugün seçim günü" diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Demokrasilerin bayramı olan bu güzel seçim gününde genç yaşlı demeden tüm seçmen vatandaşlarımızla birlikte geleceğimiz için sandığa gidiyoruz. Geleceğimizin aydınlık yüzleri gençlerimiz, hasta yatağından kalkıp gelerek Türkiye demokrasisi için vatandaşlık görevini yapan insanlarımız, Türkiye seçimlerinde söz sahibi olma gayesi güderek oyunu kullanmak için tüm vatandaşlarımız sandık başına geliyor. Türkiye demokrasisinin bayramı olan bu günde seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 64.3 oranında oy çıkmıştı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 29.95'lik oy almıştı.