Tekkeköy'de Pazarcı Esnafına Sıcak Çorba

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi'nce sabahın erken saatlerinde kurulan halk pazarlarında esnafa ve vatandaşlara sıcak çorba ikram ediliyor. Başkan Hasan Togar, "Onların duası bize yeterli" dedi

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde Şeyh Yusuf Zeynüddin Hazretleri'nin 'Tekke' geleneğinden hareketle sabahın erken saatlerinde kurulan halk pazarlarında esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşlara sıcak çorba ikram ediliyor.

Soğuk kış günlerini hissettiğimiz bugünlerde sabahın aydınlandığı saatlerde tezgah açan esnafın içini ısıtan çorba ikramı büyük takdir topluyor. Pazarcı esnafı, zabıta ekiplerine teşekkür ediyor.

SOĞUK KIŞ YAŞANIYOR
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Soğuk kış günleri yaşanmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde tezgahını kuran esnaflarımıza sıcak çorba ikram ederek bir nebzede olsa hem gönüllerini hem de içlerini ısıtıyoruz. Aynı zamanda evine alışveriş yapacak olan vatandaşlarımıza da ikramda bulunuyoruz. Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin manevi mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Onların duası bize yeterli. Hepsine hayırlı kazançlar diliyorum" dedi.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar, çorba ikramında bulunan zabıta ekiplerine teşekkür ediyor.

Selçuk KAYA