Tekkeköy'de seçim sorunsuz geçti

TAKİP ET

Tekkeköy'de sorunsuz bir seçim günü yaşadıklarını belirten Başkan Hasan Togar, mahallelerinde sandık güvenliğine destek olan muhtarlara teşekkür etti. Togar, "Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçedeki muhtarlarla buluştu. Muhtarlar Birliği Başkanı Hasan Yıldırım, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Topçu ve muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Hasan Togar, Tekkeköy'ün geleceğine yön verecek hizmetler ve projelerden bahsetti.

Muhtarları dinleyen Togar, "Tekkeköy'ün geleceğine dair büyük hayallerimizi birlikte omuz omuza gerçekleştirme yolunda atacağımız adımlar ve ayrıca mahallelerimizdeki öncelikler hakkında fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

DEMOKRASİ BAYRAMI
14 Mayıs pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri hakkında konuşan Başkan Hasan Togar, "Hizmet noktasında güzel paylaşımlar yaptığımız, mesai arkadaşı olmaktan gurur duyduğum tüm muhtarlarımıza milletimizin iradesinin sandıklara yansıdığı bu günde seçim sürecinin en güzel şekilde ilerletilmesi noktasında yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ederim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin" diye konuştu.

Hasan Togar, "Türkiye demokrasisinin bayramı olan seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.