TEKKEKÖY GÜLE OYNAYA

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig B Grubunda averajla ikinci sırada bulunan Tekkeköyspor, evinde karşı karşıya geldiği Ayvacık Belediyespor'u 6-1'lik skorla mağlup etti. Tekkeköy temsilcisi, aldığı üç puanla zirve takibini sürdürdü. 

RAHAT OYUN
Tekkeköyspor Süper Amatör Lig Hüseyin Kambur sezonu 12. haftasında Ayvacık Belediyespor’u konuk etti. Deprem felaketi nedeni ile lige verilen aranın ardından ilk maçına çıkan Tekkeköyspor, kendi taraftarı önünde Ayvacık Belediyespor’la karşılaştı. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Tekkeköy temsilcisi maçın bitiminde sahadan 6-1’lik skorla galip ayrıldı. 

BAŞKAN TOGAR KUTLADI
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bir üst lige çıkma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Play-off turuna kalmayı garantiledik. Bu maç sonrası play-off turlarında da nice galibiyetler yaşayarak bu yolun sonunda hak ettiğimiz şampiyonluğa kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Kalbimiz ve desteğimiz her zaman kulübümüzle, hedef şampiyonluk” diye konuştu.

Karşılaşma öncesinde Kahramanmaraş merkezli depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.