Tekkeköy sanayisi suya gömüldü!

TAKİP ET

Tekkeköy'de şiddetli sağanak yağış sanayi bölgesinde su birikintilerine neden olurken, Başkan Hasan Togar ekiplerle birlikte sahada çalışmaları koordine etti.

Samsun'u etkisi altına alan şiddetli sağanak yağışlar sanayi bölgesinde su birikintilerine, kırsal mahallelerde ise heyelanlara neden olurken, Tekkeköy Belediyesi ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için derhal çalışma başlattı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Togar, "İlçemizin farklı bölgelerinde yaşanan yağışlardan olumsuz etkilenen noktalarda incelemelerde bulunarak ekiplerimize gerekli talimatları ilettik. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını olumsuz etkileyecek her hangi bir durumla karşılaşmamaları için tüm ekiplerimiz sahada ve teyakkuzda bekliyor" dedi.

Hasan Togar, "Ülkemizi etkisi altına alan yoğun yağışlar sonrasında Samsun'umuzda meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.