Tekkeköy Yüzme Havuzu İnşaatında Son Durum 

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ederken Belediye Başkanı Hasan Togar, yüzme havuzunun açılması ile birlikte tam bir spor kenti haline geleceklerini söyledi. 

SPOR YATIRIMLARI SÜRÜYOR
İlçeye son olarak 1000 kişi seyirci kapasiteli stadyum kazandıran Tekkeköy Belediyesi, ilçede spor yatırımlarını sürdürüyor. Belediye, tarafından yaptırılan her türlü amatör ve lisanslı su sporlarının yapılabileceği olimpik yüzme havuzunun inşaatına tüm hızı ile devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği ve 7'den 70'e herkesin özgür bir şekilde yararlanabileceği Olimpik yüzme havuzunun 2023 yılında halkın hizmetine açılması bekleniyor. 

2023’TE HİZMETE AÇILACAK
Tekkeköy’ün spor kenti olma yolunda uzun mesafeler kaydettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hasan Togar, yaptığı açıklamada; “İlçemize son olarak 1000 kişi kapasiteli stadyum kazandırmanın ardından, Olimpik Yüzme Havuzu inşaatımız da tüm hızı ile devam ediyor. Yüzme havuzumuzu 2023 yılı içerisinde halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Su sporlarının rahatlıkla yapılabileceği tesisimiz sporcularımızın ve halkımızın hizmetinde olacak. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" dedi.  

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar

 

Zekai ANIL