Tekkeköy yüzme havuzu yükseliyor

TAKİP ET

Tekkeköy'de her türlü amatör ve lisanslı su sporlarının icra edilebileceği Tekkeköy Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı yükselmeye devam ediyor. Başkan Togar, havuzun 2023 yılında hizmet vemeye başlayacağını söyledi.  

BAŞKAN TOGAR İNŞAATI İNCELEDİ 
Spor kenti olma yolunda önemli projelere imza atan Tekkeköy Belediyesi, İlçeye yeni bir spor tesis kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşanırken, ilçede yapımına devam edilen her türlü amatör ve lisanslı su sporlarının yapılabileceği Tekkeköy Olimpik Yüzme havuzu İnşaatı yükselmeye devam ediyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunurken yetkilerlerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.  

DÖRT MEVSİM EĞİTİM
İlçe gençlerinin sağlıklı bir şekilde sportif faaliyetlerini yerine getirebilmeleri için önemli projelere imza atan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Yediden yetmişe tüm halkımızın dört mevsim yüzebileceği Olimpik Yüzme Havuzumuzun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki yıl içinde hizmete başlayacak olan Olimpik Yüzme Havuzumuz şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Herşey güzel bir Tekkeköy için" diye konuştu.