Tekkeköylü Hastanesi'ne Kavuşuyor 

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, inşaat çalışmaları büyük titizlikle sürdürülen 61 bin metrekare üzerine inşa edilen 250 yataklı ilçe hastanesinin gelecek yıl hasta kabulüne başlayacağını açıkladı. 

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 61 bin metrekare üzerine inşa edilmeye devam edilen ilçe devlet hastanesi ile ilgili sürdürülen çalışmalar, büyük titizlikle sürüyor. Hastanenin 2024 yılında hasta kabulüne başlayacağını Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar açıkladı. 

'VATANDAŞLAR 
TAKİP EDİYOR'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Togar, "İlçe devlet hastanemizin inşaatı tüm süratle devam ediyor. 2024 yılında hasta kabulüne başlayacak olan ilçe hastanemiz, vatandaşlarımızın merakla beklediği bir proje olduğunun farkındayım "dedi. 

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 61 bin metrekare üzerine inşa edilmeye devam edilen ilçe devlet hastanesi ile ilgili sürdürülen çalışmalar, büyük titizlikle sürüyor.

HERŞEY GÜZEL 
BİR TEKKEKÖY İÇİN
 

Başkan Togar açıklamasında şunları kaydetti; "Bu nedenle çalışmalarını titizlikle takip edip bir asırlık özlemin dinmesini bizlerde heyecanla bekliyoruz. Ayrıca 250 yataklı, 61 bin metre kare kapalı alana sahip olacak olan ilçe hastanemiz ile birlikte Tekkeköy’ümüz de pozitif anlamda değişecek ve gelişecek.İlçemize ve şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Her şey çok daha güzel bir Tekkeköy için "

N.Alper CABBAR