TEKNOFEST'te 'Bafra Nokulu'nu ikram etti

TAKİP ET

Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST'te "Zeynep Doğan Yöresel" markasıyla ziyaretçilere 'Bafra Nokulu'nu tattıran Zeynep Doğan, Yeni Mahalle semtinde açtığı mağazasında sergilediği lezzetli ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

'Doğal lezzetlerin kraliçesi' olarak tanınan başarılı kadın girişimci Zeynep Doğan, kendi adıyla oluşturduğu "Zeynep Doğan Yöresel" markasıyla, 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e damgasını vurdu.

Yurt dışı ve yurt içinden yaklaşık 900 bin kişinin ziyaret ettiği TEKNOFEST'te, Samsun'un yöresel lezzetlerinden 'Bafra Nokulu'nu tatma imkanı yakaladı.

Yüzde yüz katkısız ve el yapımı yöresel lezzetleri damak tadıyla buluşturan Zeynep Doğan, özellikle manda kaymağından ve peynirinden ürettiği 'lokum ve su böreği' ile oldukça iddialı. Başta Bafra Nokulu olmak üzere yöresel lezzetleri Atakum'daki adresine taşıyan Doğan, Yeni Mahalle semtinde hayata geçirdiği mağazasında sergilediği lezzetli ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. 

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ

Çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeynep Doğan şunları söyledi: "Zeynep Doğan Yöresel markamızla Bafra ilçemize özgü meşhur yöresel lezzetleri Atakum’da görmek gibi bir hayalimiz vardı. Bu hayali kadın elinin marifetiyle ve Bafra Ovası'nın taze ürünleriyle buluşturarak hayallerimizi gerçek kıldık. "Güçlü Kadın, Güçlü Toplum" mottosuyla başladığımız bu yolda emek harcayarak, kaliteden ödün vermeyerek ve doğallığı koruyarak markamızı kurduk.

ANNE EVİNDEN MÜŞTERİLERE

Tüm ürünlerimizde önceliğimiz, kullandığımız malzemelerin doğal ve katkısız olmasıdır. Yumurtalarımızı köyümüzdeki anne evimizden, ceviz ve üzümü yerli markalarımızdan, tereyağı kendi mutfağımızdan kullanıyoruz. Kaymağımızı gerçek manda sütünden kendimiz üretiyoruz. Doğal ve unutulmaya yüz tutmuş ürünlerimizi Zeynep Doğan Yöresel markamızla müşterilerimize tekrar hatırlatıyoruz. Doğayla uyum içerisinde ve lezzetli ürünlerimizle damak tadına önem veren misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz.

TEKNOFEST'TE İKRAM ETTİK

Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST'e dünyanın dört bir yanından katılan davetlilere, Samsun Valiliğimiz kanalıyla yöresel lezzetlerimizden Bafra Nokulu'nu tattırma imkanı bulduk. Bu bizi oldukça mutlu etti. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu tarz etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz. Tüm Samsunlu hemşerilerimizi, yöresel lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz."

Zeynep Doğan Yöresel, Yenimahalle Mah. 3417. Sokak No: 83 Atakum adresinde hizmet veriyor.

Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST'te "Zeynep Doğan Yöresel" markasıyla ziyaretçilere 'Bafra Nokulu'nu ikram edildi. Feride SEZGİN