Terme Belediye Başkanı Şenol Kul: " Bölgenin turizm imkanlarının gelişimi için çalışmalara aralıksız devam edeceğiz"

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme'nin turizm potansiyelini geliştirmek için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Gölyazı Mahallesi'ndeki göller bölgesinde Ordu Kano Kulübü üyeleriyle bir araya gelen Kul, kano sporunun yaygınlaşması ve imkanlarının artırılması için işbirliği içinde olduklarını belirtti. Gölyazı'daki göllerin kano sporu için zengin bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Başkan Kul, bu alanda yapılacak tesisleşme çalışmalarıyla bölgenin kano sporu için bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Başkan Kul, ilçenin doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, Gölyazı bölgesinin turizm açısından önemini vurguladı. Ordu Kano Kulübü'nün desteğiyle yapılacak çalışmaların kısa süre içinde hayata geçirileceğini söyleyen Kul, Terme Amazon Kültür ve Dayanışma Derneği ile Ordu Kano Kulübü üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Bu adımların, ilçenin turizm potansiyelini artırarak bölgeye ekonomik katkı sağlayacağını belirtti.

samsun samsun haber Terme turizm Kano sporu