Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı ve Bayramlaşma Daveti

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ramazan Bayramı dolayısıyla duygu dolu bir kutlama mesajı yayınladı ve aynı zamanda bayramlaşma etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

Başkan Kul, dini ve milli bayramların önemine vurgu yaparak tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ramazan Bayramı'nın, insanların birbirine yakınlaştığı, sevinçlerin paylaşıldığı, yardımlaşmanın arttığı bir zaman dilimi olduğunu belirten Başkan Kul, toplumun birlik ve beraberlik içinde olmasını sağladığını vurguladı.

Mesajında İslam'ın kardeşlik ve dayanışma ruhunu ön plana çıkaran Başkan Kul, özellikle İslam coğrafyasındaki kardeş halkların acı ve umutsuzluk içindeki yaşamlarına merhem olması için dualar edildiğini belirtti. Ayrıca, Ramazan Bayramının tüm insanlığa, İslam alemine, ülkeye ve ilçeye huzur, mutluluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu.

Bayramlaşma Daveti:

Başkan Kul, bayramın 1. günü olan 10 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de Terme Belediyesi hizmet binası önünde bayramlaşma etkinliği düzenleyeceklerini sözlerine ekledi ve tüm hemşerileri bu etkinliğe katılmaya davet etti.

Başkan Kul'un bu anlamlı mesajı ve davetiyle, Terme halkı arasındaki dayanışma ve birlik ruhu bir kez daha pekişmiş oldu.

samsun terme belediyesi ramazan bayramı kutlama Davet terme belediye başkanı şenol kul davet şenol kul bayram mesajı samsun haber gündem haber