Terme Belediye Başkanı Şenol Kul: "Eğitime Büyük Önem Veriyoruz"

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, annesi Mukaddes Kul adına yaptırdığı Terme Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda özel öğrenciler ve okul müdürüyle bir araya geldi. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada Başkan Kul, eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, "Çocukların gelişimine destek vererek, ülkenin geleceğine katkı sağlıyoruz" dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri kapsamında son olarak rahmetli annesi Mukaddes Kul adına ilçenin Evci Mahallesi'nde yaptırdığı Terme Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Abdulkadir Öztürk ve özel öğrencilerini misafir etti.

Karayolu kenarındaki 13 bin 100 metrekarelik arazi üzerine kurulan okul, 8 derslik kapasitesiyle hizmet vermeye başladı. Okul, 2017 yılında Samsun Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Başkan Şenol Kul arasında düzenlenen protokolle faaliyete geçirilmişti. Başkan Kul, daha önce Kozluk Belediye Başkanlığı döneminde bağışladığı 50 dönüm arazi üzerine Kozluk Mahallesi'nde modern bir fen lisesi inşa ettirmişti.

Çocukların geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Şenol Kul, "Gençlerimizin güvenle geleceğe bakabilmesi için eğitime büyük önem veriyoruz. Onların modern koşullarda eğitim alması için elimizden gelen desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Projelerimizi hayata geçirirken çocuklarımız ve gençlerimiz her zaman önceliğimiz olacak. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli" şeklinde konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un eşi Nuran Kul da Terme Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek, çocukların bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak bir koşu bandı hediye etti. Nuran Kul, "Eşim Şenol Kul ile birlikte eğitimin ve özel çocuklarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.