Terme'nin anahtarı Başkan Şenol Kul'da

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bir dönem sonra 2019 yılında görevi devrettiği Başkan Ali Kılıç'tan 'ilçenin anahtarını' aldı. Şenol Kul, tebrik çiçeği yerine TAKE'ye bağışta bulunun çağrısı yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde bir dönem sonra yeniden Terme Belediye Başkanı seçilen Şenol Kul, mazbatasını aldıktan sonra düzenlenen devir teslim töreninde; 2019 yılında mührü emanet ettiği Başkan Ali Kılıç'tan görevi devraldı.

Başkan Şenol Kul, "Ali Başkanımıza Termemize verdiği hizmetlerden kaynaklı teşekkür ediyoruz. Terme için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

BEYAZ SAYFAYLA GELİYORUM

Şenol Kul, "Beyaz bir sayfa açarak, tek hedefimiz olan Termeyi hak ettiği yere getirme sevdası ile çalışacağız. Önümüze çıkan her engeli aşacağız. Bizler artık birçok şeyi geride bırakıp, onurla ve gururla yaşayabileceğimiz bir Terme için harekete geçeceğimiz bir dönem başlatıyoruz" şeklinde konuştu. Şenol Kul, "Kapım herkese açık. El birliği ile çalışarak başarabiliriz" sözlerini kaydetti. Şenol Kul, "Kollarımızı sıvadık ve projelerimiz için çalışmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

TEBRİK ÇİÇEKLERİ YİNE TAKE'YE BAĞIŞ YAPIN

Diğer yandan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda kendisine gönderilecek tebrik çiçekleri yerine ilçede bulunan Terme Arama Kurtarma Derneği'ne(TAKE) bağışta bulunulmasını istedi.

Şenol Kul, "AFAD ile işbirliği yaparak gönüllü arama kurtarma eğitimleri alan, bizlere yangın, sel ve deprem gibi doğal afetlerde destek olacak arkadaşlarımızın ekipman ihtiyaçlarını karşılaması adına bizlere çiçek göndermek yerine paylaştığımız derneğe ait hesaba bağışta bulunabilirsiniz" şeklinde konuştu. Başkan Kul, asrın felaketi olan depremlere dikkat çekerek, "Her zaman hazır olmalıyız. Terme Arama Kurtarma Derneği gibi sivil oluşumların önemi burada ortaya çıkıyor" sözlerini kullandı.

samsun samsun haber Terme senol kul