Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mesaisine vatandaşları dinleyerek başlıyor

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sabah erken saatlerde çay ocaklarını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet ederken, seçim öncesi verdiği 'katılımcı yönetim' anlayışına dikkat çekti

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sabah mesaiye başlamadan önce sokakta ve çay ocaklarında vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini ve önerilerini dinliyor.

Başkan Şenol Kul, göreve başlamasının ardından ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütü temsilcileri, özel sektörler, esnaflar ve vatandaşların tebrik ziyaretlerini kabul ederken, başarı dileğinde bulunanlara teşekkür ediyor.

ÇAY SOHBETİNDE ANLATIYOR

Sabah mesai öncesinde çay ocaklarında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şenol Kul, belediyenin öncelikli çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi aktarıyor. Seçim öncesinde Termelilere anlattıkları projelerin planlanması ve gerçekleştirilmesine yönelik adımların en kısa sürede atılacağını ifade eden Şenol Kul, belediyeyi katılımcı bir yaklaşımla, eşit hizmetle ve adaletli bir şekilde yöneteceklerini yineledi. 

Başkan Şenol Kul, vatandaşlarla sohbetlerine devam edeceğini, sorunları ve talepleri yerinde tespit edeceğini sözlerine ekledi.

samsun samsun haber Terme senol kul Vatandaş