Terme Belediye Meclisi Bir Araya Geldi: Başkan Kul Vizyonunu Açıkladı

TAKİP ET

Terme Belediye Meclisi, ilk toplantısını Başkan Şenol Kul yönetiminde gerçekleştirdi. Kul, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "İlçemizi yarınlara taşıyacak kararlara imza atacağız" dedi.

Bugün gerçekleşen toplantıda 25 üyeden oluşan Terme Belediye Meclisi, 18 AK Parti ve 7 CHP üyesiyle bir araya geldi. Yeni dönemde görev alacak meclis başkan vekilleri, meclis kâtipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı.

Başkan Kul, toplantıda yaptığı konuşmada, "Seçim dönemi geride kaldı. Şimdi projelerimizi konuşma zamanı geldi. Rabb'im bize Terme için hayırlı kararlar almayı nasip etsin. Termeli hemşerilerimizin bize verdiği sorumluluğun bilincindeyiz. Terme’nin yarınları için projeler üretecek, aldığımız kararlarla projeleri hayata geçireceğiz. Terme’nin menfaatine olacak her türlü proje ve kararda birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğimize inancım tam" ifadelerini kullandı.

Meclis üyelerinin tanıtımının ardından, yeni dönemde görev alacak meclis başkan vekilleri, meclis kâtipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimleri yapılarak karara bağlandı.