Terme'de GIPTA İnşaat yüzde 10 peşinat ve 0,69 kredi oranıyla konut sahibi yapıyor

TAKİP ET

Samsun'da "Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim" projesiyle ilk kez ev sahibi olmak isteyen Termeliler, GIPTA İnşaat ile yüzde 10 peşinat ve 0,69 kredi oranıyla konutlarının sahibi oldular.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ortak çalışması sonucu ortaya çıkan "Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim" kampanyasıyla, 81 ilde ilk kez ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlar için konut ve finans sektörü, devlet desteğiyle bir araya geliyor.

İlk evini alacak vatandaşlar piyasa koşullarına göre çok daha uygun vade yapısı, ilk 3 yıl devlet katkısıyla ödeme kolaylığı hane halkı geliriyle uyumlu ödeme imkânlarıyla huzurlu ve güvenli yuvalarına kavuşuyor.

0,69 KREDİ ORANIYLA GIPTA İNŞAAT’TA
KONUT SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Samsun'un Terme ilçesinde inşaat sektöründe faaliyetlerini yürüten GIPTA İnşaat, projeleriyle ilçenin şehir yapılanmasına ışık tutarken inşaat sektörünün öncü isimleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda ‘Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim’ projesini Terme’de yürütme yetkisine sahip GIPTA İnşaat, vatandaşların gözde tercihleri arasında yer alıyor.

Yeni Evim Kampanyası'nın yüzde 10 peşinat, 0,69 uygun kredi oranı ve 15 yıla kadar vade ile GIPTA İnşaat'ın ilk satışları gerçekleştirildi. Termeli vatandaşlar, GIPTA İnşaat tarafından satışa hazır olan konutlara Yeni Evim Kampanyası aracılığıyla sahip oldular. Proje kapsamında uygun şartları taşıyanlar için konut sahibi olma imkânı devam ediyor.

BİLGİ VE DESTEK ALMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇİN
‘Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim’ projesi hakkında detaylı bilgi almak için ‘yenievimkampanyasi.com.tr’ web adresini ziyaret edebilir ya da GIPTA İnşaat’a ait ‘0530 108 1933’ telefon numarasından, ‘info@giptainsaat.com’ mail adresinden ya da Fenk Mahallesi Alparslan Sokak Terme/Samsun'da bulunan inşaat ofisini ziyaret ederek kampanya hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.