Terme Sanayispor Süper Amatör'e Yükseldi

TAKİP ET

Samsun 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde mücadele eden Yaşar Grup Terme Sanayispor, Terme derbisinde Terme Lisesi Gençlik Spor Kulübü'nü 3-1 mağlup ederek Süper Amatör Lig'e adını yazdırdı. 

İNANANLAR BAŞARDI

Yaşar Grup Termespor ile Terme Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü derbide karşı karşıya geldi. Maçın bitiminde sahadan 3-1 galip ayrılan Terme Sanayispor sezonun bitimine bir hafta kala Süper Amatör Lig'e adını yazdırdı. Terme Sanayispor Kulübü Başkanı Barış Aktepe, açıklamasında; "Bu yolla altı ay önce çıktığımızda yönetim, teknik ekip ve oyuncular şampiyonluğa inanmıştık. Yolun sonu Süper Amatör Lig oldu" diye konuştu.

ALTI AYLIK MARATON

Başkan Aktepe, kendilerine destek veren Yaşar Gurup sahibi Mustafa Polatcan'a teşekkür etti. Yaşar Gurup Terme Sanayispor Teknik Sorumlusu Selahattin Güdek, ise 6 aydır süren zorlu ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledik. Tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Bu başarıyı ve saygıyı hak ettiler. Başkanımız Barış Aktepe ve yönetimine, taraftarlarımıza ve malzemecisine kadar kalbimde atan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Barış Aktepe


Selahattin Güdek