Terme Taekwondo'dan Madalyalara Ambargo

TAKİP ET

Terme Taekwondo Spor Kulübü Minikler Taekwondo Samsun İl Birinciliği müsabakalarında fırtınası esti. Terme Tekvando 13 madalya kazandı. 

Minikler Taekwondo Samsun İl Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Terme Taekwondo Spor Kulübü, Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ve 16 takımla katıldığı şampiyonada 6 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak büyük bir rekora imza attı. Terme Taekvondo'nun minik sporcuları Eylül Karadaş ve Emine Karaçuha, hedeflerinin dünya şampiyonası olduğunu belirterek, "Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Artık bundan sonraki hedefimiz 2022 yılında Bulgaristan’da yapılacak Dünya Şampiyonası" dedi.  

SAYI KRALİÇESİ VE EN DEĞERLİ SPORCU
Organizasyonun en değerli sporcusu ve sayı kraliçesi olan Nisanur Akay, çok çalıştıklarını ifade ederek, "Çok zorlu antrenmanlar yaptık. Antrenörümüz ve teknik heyetimiz bizi turnuvaya çok iyi hazırladı. Müthiş bir başlangıç yaptık, sonunu da güzel getirdik. Ringe çıktık ve her şey kendiliğinden geldi. Turnuvanın en yüksek skorlu maçlarını yaparak sayı kraliçesi oldum ve en değerli sporcu seçildim. Hiç aklımda yokken hayal edemeyeceğim şeyler yaşadım. Her şey arkadaşlarım ve kulübüm sayesinde oldu. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Zekai Anıl