Termeli 150 çocuğu sevindirecek bağış

TAKİP ET

Terme'de CHP örgütünün başlattığı 'Çocuklar Eşit Olsun, Mutlu Olsun' projesine hayırseverler büyük ilgi gösteriyor. Bir hayırsever vatandaş, ihtiyaç sahibi çocuklara 150 çift ayakkabı bağışladı

Samsun'un Terme İlçesi'nde özellikle kırsal mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar için 'Çocuklar Eşit Olsun, Mutlu Olsun' sosyal sorumluluk projesiyle 'kışlık ayakkabı' kampanyası başlatan CHP Terme İlçe Örgütü'ne hayırseverlerden destek geliyor.

CHP Terme Örgütü, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırseverin desteğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara 150 çift ayakkabı dağıtacak.

ÇOCUKLAR EŞİT OLSUN

CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, "Projeye başladığımız ilk günden beri amacımız sadece minik yürekleri mutlu etmekti. Başarılı olduğumuzu görüyoruz, çocukların yüzündeki tebessim ve mutluluk bize güç veriyor, projenin daha da büyümesine vesile oluyor. Amacımızı, çabamızı bilen, desteklerini esirgemeyen bütün yardımseverlere ve 150 çift ayakkabı ile projemize katkıda bulunan adının açıklanmasını istenmeyen hayırseverimize çok teşekkür ederim" dedi.

CHP Terme Örgütü'ne teslim edilen 150 çift ayakkkabı, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilecek.  Emin ÇEKİÇ