Termeliler  Atakum'da buluştu 

TAKİP ET

Termeliler Birlik ve Dayanışma Derneği üyeleri, Atakum ilçesinde düzenlenen dayanışma  programında biraraya geldi. 

Samsun Termeliler Birlik ve Dayanışma Derneği üyeleri, Atakum ilçe sahilinin gözde mekanlarından birinde düzenlenen kahvaltı programında biraraya geldi. 
Programa Dernek Başkanı Ahmet Tomrukçu, Derneğin Yönetim Kurulu Üyelerinin  yanısıra çok sayıda davetli katıldı. 

BİRLİK VE 
BERABERLİK MESAJI 

Davetliler kahvaltı eşliğinde sohbet ederek gönüllerince eğlendi. Başkan Tomrukçu, katılımcılara kısa bir 'hoşgeldiniz' konuşması yaparak derneğe katkılarından dolayı davetlilere teşekkürlerini sundu.
 

'DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRDİK'

Dernek Başkanı Tomrukçu, dernek olarak amaçlarının Termeli vatandaşların birlik ve dayanışmasını sağlamak olduğunu belirterek, “2014 yılında birkaç arkadaşımızla biraraya gelerek derneğimizi kurmaya karar verdik. İlk kurulduğumuz dönemde çok geniş maddi imkanlarımız olmamakla birlikte dostlarımızla biraraya gelerek ve öncelikli ihtiyaçlarımızı temin ederek derneğimizin temellerini atmış olduk.İstanbul’da Termeli hemşehrilerimizi ziyaret ederek derneğimizin kuruluşu ve işleyişiyle ilgili kendilerinden maddi ve manevi destek aldık. Bize ciddi anlamda geri dönüşler yaptılar. Kendilerine müteşekkiriz. Pandemi dönemi başlayınca irtibatımızı geçici bir süre sağlayamasakta çok şükür normalleşme süreciyle birlikte eskisinden daha güçlü bir birliktelik ve dayanışma içerisinde olduğumuzu söyleyebilirim.
  Derneğimizin yönetim kadrosunu inşallah genç ve dinamik bir kadroyla daha da pekiştirerek güçlendirmek istiyoruz. Yakın bir zamanda Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirerek yeni yönetim kadromuzu belirleyeceğiz. Maddi açıdan herhangi bir kaygı ve beklenti taşımıyoruz. Tamamen yardımlaşma ve dayanışma amaçlı biraraya geliyoruz. Derneğimizin asıl kuruluş amacı da budur. Dernek adı altında kurulan ve kuruluş esaslarıyla asla bağdaşmayacak şekilde faaliyet yürüten kuruluşlarla uzaktan yakından ilgimiz yoktur. Gönüllü üyelerimizle ve hemşehrilerimizle biraraya gelerek sosyal ve kültürel olarak bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Daha öncesinde de yemek davetleri ve gezi programları şeklinde benzer etkinlikler düzenlemiştik. İnşallah bundan sonra da bu tarz sosyal etkinliklerimize devam edeceğiz. Yaklaşık sekiz yıldır derneğimizin çalışmalarını sürdürmekteyiz. Yaklaşık olarak 200 civarında üye sayımız var. Dernek ofisimiz Çiftlik Cami'inin hemen yanında bulunmaktadır. Tüm Termeli hemşehrilerimizi derneğimize bekliyoruz” dedi. 

Dernek Başkanı Tomrukçu, kahvaltı programına katılan tüm davetlilere ve organizasyonda emeği geçen dernek ve yönetim kurulu üyelerine, desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak sözlerine son verdi.

Feride SEZGİN 

Samsun Termeliler Birlik ve Dayanışma Derneği üyeleri, Atakum ilçe sahilinin gözde mekanlarından birinde düzenlenen kahvaltı programında biraraya geldi. Programa katılım yoğun oldu. 


 Ahmet Tomrukçu