Termeliler 'Erdoğan' dedi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüzde 74.49 oy oranı desteğini gösteren Termelilere teşekkür eden Başkan Ali Kılıç, "28 Mayıs'ta milletimiz iradesini Güçlü Türkiye'den yana kullancaktır" dedi.

14 Mayıs pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Samsun'un Terme ilçesi yüzde 74.49 oy oranı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye yüzde 49.46, Cumhur İttifakı'na ise yüzde 74.07 oy oranı ile desteğini gösterdi.

BAŞKAN KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "14 Mayıs seçimlerini milletimizin sandığa yansıyan güçlü iradesiyle, demokratik bir olgunluk içinde ve güven ortamında tamamladık. Terme, 74.49 oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a, 74.09 oy oranı ile Cumhur İttifakı'na desteğini gösterdi. Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 27. dönemde TBMM’de şehrimize hizmet eden milletvekillerimize teşekkür ediyor, 28. dönem milletvekillerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Ali Kılıç, "28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunda aziz milletimizin iradesini Güçlü Türkiye’den yana kullanarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Sonuçların ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.