Termeliler Seferber Oldu

TAKİP ET

Terme Belediyesi'ne depremzedeler için yardım malzemeleri getiriliyor. Başkan Ali Kılıç, "Afet bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım konusunda tüm imkanlarımızı seferber ettik" dedi

Deprem afetinin ardından zor durumda olan depremzedelere yardım için Terme'de başlatılan kampanyaya destek yağdı. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın deprem bölgesine çocuk bezi, battaniye, mama, kıyafet, ayakkabı, ısıtıcı gibi yardım çağrısının ardından vatandaşlar hızlı bir şekilde belediye çözüm merkezine hazırladığı yardım kolilerini ve eşyalarını getirmeye devam ediyor.

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ
Samsun Valiliği, AFAD, Terme Kaymakamlığı ve Terme Belediyesi iş birliği ile başlatılan kampanyayı bizzat organize eden Başkan Ali Kılıç, "Terme olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla tüm kurum ve kuruluşlarımızla iletişim halindeyiz. Afet bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım konusunda tüm imkanlarımızı seferber ettik. Devletimiz güçlü; gün birlik olma günüdür. Tüm kalbimiz ve desteğimizle depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Yardım kampanyamızı duyurduğumuz andan itibaren hemşehrilerimiz elinden gelen yardımı ekiplerimize ulaştırmaya devam ediyor" dedi.

Feride SEZGİN

Terme Belediyesi'ne depremden etkilenen vatandaşlar için battaniye, kışlık giyecek ve kuru gıda desteği sağlanıyor. Başkan Ali Kılıç, "Tüm imkanlarımızı seferber ettik" dedi.