Termelilerin yeni adresi 'SAMTER'

TAKİP ET

Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği, dualar eşliğinde üyelerine kapılarını açtı. SAMTER Dernek Başkanı Recep Ormancı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Samsun'da yaşayan Termeli vatandaşların üyesi oldukları Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği (SAMTER) düzenlenen açılış töreninde dualar eşliğinde üyelerine kapılarını açtı. Açılışa Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kamuran Özden, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve çok sayıda davetli katıldı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI
SAMTER Dernek Başkanı Recep Ormancı, toplumun birlik ve beraberlik içinde yaşamasının huzurlu bir yaşam için zorunlu olduğunu belirterek, birlikte el ele vererek zorlukların üstesinden gelebilmek için dernek çatısı altında bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Ormancı; "Vatanın meşalesi olan Samsun'da değerli hemşerilerimizle ve bizlerle gönül bağı kuran dostlarımızla kültürümüzü yaşatmak en büyük arzumuzdur" diyerek, derneğe katkı sunan tüm Samsunlulara şükranlarını sundu.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kamuran Özden ise, birlik ve beraberliği güçlendirebilmek için sivil toplum kuruluşlarına bu zor günlerde çok daha fazla ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra dernek binasını gezen katılımcılara SAMTER Dernek Başkanı Recep Ormancı tarafından bilgi verildi. Program tebriklerin alınmasıyla sona erdi. Nazım AKPINAR