Tesettür Mayo

TAKİP ET

Vücudun belirli bir bölümünü açıkta bırakan yüzme kıyafetlerini tesettür mayo adı veriliyor. Denize yada havuza girerken çok fazla açık kıyafet tercih etmek istemeyen kişiler tercihlerini bu ürünlerden yana yapıyor. Bu tesettür mayoların büyük bir kısmı sadece ayaklar, eller, yüz bölgesini açıkta bırakıyor. Erkekler içinde uygun olarak üretilmiş tesettür mayo modelleri bulunuyor. Erkekler için olan ürünler diz altından başlayarak göbek kısmına kadar kapatıyor.

Tesettür Mayo Özellikleri

Yaz aylarında deniz ve havuzlarda kullanabileceğiniz bu ürünleri kış aylarında kapalı ortamlarda da kullanabilirsiniz. Önemli olan bu ürünleri tercih ederken tam olarak işlevini yerine getiren ürünler almanızdır. Islanmaya uygun olacak kumaş türleri ile üretilmiş olan yüzme kıyafetlerini satın almanız gerekiyor. Aynı zamanda yüzmeye de uygun olacak kıyafetler almanız önemli. Güneşten tam anlamıyla korumanıza yardımcı olan ve vücut hatlarınızı gizleyecek nitelikte olan ürünler tercih etmelisiniz.

Tesettür Mayo Çeşitleri

Tesettür mayolar farklı kategorilerde yer alabiliyor. Yarı tesettür mayo ve genç tesettür mayo olarak seçenek olarak sunulmaktadır. Çeşitlerinin bir hayli olması dolayısı ile her model farklı tarzdaki ve farklı kesimdeki kişilere hitap edebiliyor. Her ihtiyaca yönelik olarak model bulmak mümkün durumda. Erkekler, kadınlar ve çocuklar için sınırlanmamış yüzlerce renk ve model seçeneği bulunuyor. Bronzlaştırma etkili ve terletmeme özelliğine sahip olan ürünlerden kendinize en uygun olanı bulabilmeniz mümkün. https://www.ihvan.com.tr/tesettur-mayo Sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz!