TFF Başkan Vekili ve Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez'den Fair Play Çağrısı

TAKİP ET

TFF Başkan Vekili ve Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon öncesi dostluk, arkadaşlık ve fair play çağrısı yaptı.

Bölmgesel Amatör Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala TFF Başkan Vekili ve Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, tüm takımlara başarı dileyerek; "Hemen hemen iki senedir devam eden bir pandemi süreci var. Sürecin başından beri amatör ligleri oynatmak için çaba gösteriyoruz. 120 bin maça ulaşmış bir organizasyonu yürütmeye çalışıyoruz. Pandeminin başladığı Mart ayından itibaren tek düşüncemiz bu liglerin oynatılması yönündeydi" dedi.


'HAK EDEN KAZANSIN'
Hak edenin kazandığı kardeşçe bir sezon olmasını temenni eden Düşmez, "Tüm kulüplere ve yöneticilerimize çağrım dostlukları, arkadaşlıkları, fair play'i ön plana alalım, birbirimize saygı duyalım, saygı gösterelim. Herkesin hukukuna, hakkına riayet edelim. Başkanlardan, yöneticilerden ricam herkes kulüplerine sahip çıksın. Hak edenin kazandığı güzel bir lig diliyorum. Tüm kulüplerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.  Zekai Anıl