TFF'den Play-off Müsabakaları Takvimi Açıklandı: Heyecan Dolu Maçlar Yaklaşıyor

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'deki play-off müsabakalarının tarihlerini duyurdu.

Trendyol 1. Lig'de birinci tur müsabakaları 16 Mayıs Perşembe günü oynanacak. İkinci tur ilk maçları 20 Mayıs Pazartesi, rövanşları ise 24 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek. Play-off finali ise 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

TFF 2. Lig'de play-off mücadelesi 9 Nisan'da başlayacak. Birinci tur müsabakaları 9 Mayıs Perşembe günü başlayacak olup, ikinci turun ilk maçları 13 Mayıs Pazartesi, rövanşları ise 17 Mayıs Cuma günü yapılacak. Üçüncü tur maçları ise 22 Mayıs Çarşamba ve 27 Mayıs Pazartesi günleri gerçekleşecek. Lig final müsabakası ise 2 Haziran Pazar günü oynanacak.

TFF 3. Lig'de ise 1. tur maçları 2 Mayıs Perşembe günü başlayacak. Üst tura çıkan takımlar ilk maçlarını 6 Mayıs Pazartesi, ikinci maçlarını ise 10 Mayıs Cuma günü oynayacak. Turu geçen ekipler, 15 Mayıs Çarşamba ve 20 Mayıs Pazartesi günleri yapılan maçlarla finale yükselecekler.

Grup finalleri 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olup, final müsabakalarının oynanacağı merkezler daha sonra açıklanacak. Futbolseverler heyecanla bu maçları beklemeye başladı.

tff play-off futbol