The Sims 4 Türkçe Yama

TAKİP ET

TheSims 4 Türkçe yama olarak gönüllü çevirmenler tarafından bütün DLC paketlerini içerecek halde tamamen çevrilmiş durumdadır. Bu sayede artık ücretsiz olarak oynanabilen TheSims 4 oyunu için Türkçe yama kurulumu gerçekleştirerek TheSims 4 oyununu Türkçe oynayabileceksiniz.Makalemizde sizlere hem Türkçe yama indirme linkini paylaşacak, bununla birlikte Windows, Mac ve Steam için Türkçe yama kurulumlarını nasıl yapacağınızı detaylı bir şekilde göstereceğiz.

Sims 4 Türkçe Yama İndir Ücretsiz

TheSims 4 oyununa ait en güncel Türkçe yamayı indirmek için TheSims 4 Türkçe Yama bağlantısına tıklamanız ve açılan makaledeki dosyayı indirmeniz gerekmektedir. Bağlantıda yer alan Türkçe yama TheSims 4 oyunu için en son oluşturulan yani en güzel Türkçe yamadır ayrıca yama içerisinde Türkçe dil desteği dışında Türkiye'ye özgü kıyafet tasarımları da bulabileceksiniz.

Sims 4 Türkçe Yama Güncel

TheSims 4 Türkçe yama kurulumu rehberimizde sizlere Windows işletim sisteminde oyunu oynamak isteyen kullanıcılar için nasıl kurulum gerçekleştirebileceğinizi göstereceğiz. TheSims 4 Türkçe yapma işlemi için ilk olarak TheSims 4 Türkçe yama ücretsiz indir başlığımızda bulunan Türkçe yamayı indirmeniz gerekmektedir.

İndirme işlemini tamamladıktan sonra, indirdiğiniz program için bu adımları izleyin:

İndirdiğiniz arşiv dosyasını masaüstüne çıkartın.

Masaüstüne çıkartmış olduğunuz dosyaları kopyalayıp TheSims 4 oyununun kurulu olduğu klasöre yapıştırın.

Böylece sorunsuz bir şekilde TheSims 4 Türkçe yama kurulumunu gerçekleştirmiş olacaksınız.

Kaynak: https://www.oyundunyasi.net/