THY'nin Avustralya açılımı sürüyor

TAKİP ET

Türk Hava Yolları (THY), 2024-2025 sezonundan itibaren Avustralyalı Melbourne Victory Futbol Kulübü'nün ana sponsoru olma hakkında anlaşma imzaladı. Üç yıl sürecek olan sponsorluk, kulübün farklı kategorilerdeki takımlarının formalarında THY logosunun yer almasını içeriyor.

Türk Hava Yolları, Avustralyalı Melbourne Victory Futbol Kulübü ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla, bayrak taşıyıcısının logosunun kulübün "Isuzu UTE A-League Erkekler" ve "Liberty A-League Kadınlar" takımlarının yanı sıra tüm akademi takımlarının formalarında görüneceğini açıkladı. Anlaşma, stadyum içi etkinlikleri, tabelaları ve dijital platformları da kapsayacak şekilde geniş bir kapsama sahip.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu işbirliği sayesinde futbolseverlere ve seyahat severlere unutulmaz deneyimler sunma amacını taşıdıklarını ifade etti. Melbourne Victory Kulübü Başkanı Caroline Carnegie ise uçuş ağını Melbourne'a genişletmenin ardından THY'yi ana sponsor olarak görmekten duydukları heyecanı dile getirdi. Carnegie, Türk Hava Yolları'nın hizmet, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik alanındaki başarılarından ötürü gururlu olduklarını belirtti.

THY'nin Avustralya uçuşları, 1 Mart'ta başlamış olup haftada üç kez gerçekleştirilecek. Melbourne uçuşları kış operasyonunda "Boeing 787-9 Dreamliner" ile, yaz aylarında ise "Airbus A350-900" ile icra edilecek. Türk Hava Yolları'nın küresel ağı, 130 ülke ve 346 destinasyona ulaşarak genişlemeye devam ediyor.

THY in Avustralya uçuşları Avustralyalı Melbourne Victory Futbol Kulübü