TiktokPaylaşım Görüntüleme Geçmişi

TAKİP ET

Tiktok sosyal medya platformları arasında en çok kullanılan platformlar arasında bulunur.Tiktok ‘un hem dünyada hem de ülkemizde kullanıcı sayısı oldukça fazladır. Bu nedenle Tiktok hakkında merak edilen bilgiler de her geçen gün artış gösteriyor. Bu bilgilerin arasında Tiktok paylaşım görüntüleme geçmişinin nasıl öğrenileceği de yer alıyor.Tiktok’taki paylaşımlarınızın görüntüleme geçmişini öğrenebilmek için uygulamada hesap ayarlarına gelmeniz gerekiyor. Burada profil görüntüleme geçmişi özelliği karşınıza çıkacaktır. Bu özelliği açarak profil görüntüleme geçmişinizi öğrenebilirsiniz.

Tiktok görüntüleme geçmiş özelliğini açtığınızda sadece son 30 gün içerisinde yapılan görüntülemeleri görebilirsiniz. Bunun dışındaki görüntülemeleri görebilmeniz mümkün değildir.Tiktok hesabınızı daha hızlı bir şekilde büyütebilmek için Tiktok paylaşım satın al hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmetten güvenilir bir şekilde faydalanmak için Bayigram adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

TiktokTekrar Paylaşma Kapatma

Tiktok ‘ta birçok kişi tarafından bilinen bir özellik de tekrar paylaşımdır. Bu özelliği kapatmak isteyen kullanıcılar Tiktok tekrar paylaşma kapatma özelliğini nasıl kapatılacağını merak eder. Bu özelliği kapatabilmek için paylaş düğmesine tıklamak gerekir. Buraya basıldığında tekrar paylaşmayı kaldır butonu karşınıza çıkacaktır. Bu botuna bastığınızda onay vermeniz durumunda tekrar paylaşmayı kaldırabilme fırsatına sahip olursunuz .

Adımları doğru bir şekilde gerçekleştirdiğinizde tekrar paylaşmış olduğunuz videoyu hızlı bir şekilde kaldırabiliyorsunuz.Tiktok hesabınızı birçok kişiye hızlı bir şekilde tanıtabilmek için Tiktok paylaşım paketleri satın alabilirsiniz. Bu paketlerin sunmuş olduğu tüm avantajlardan faydalanabilmek için Bayigram sitesini ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle uygun fiyatlar ile güvenilir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Tiktok Video Paylaşma Kapatma

Tiktok daha başkalarının paylaşmış olduğu bir videoyu tekrar paylaş özelliği ile paylaşabiliyorsunuz. Böylelikle paylaşmış olduğunuz videolar hesabınızda gözükmese bile takipçilerinizin bu videoları görmesi mümkün olur. Bu özelliği kapatabilmek için Tiktok hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında paylaşmış olduğunuz videonun hemen alt kısmında bulunan paylaş butonuna bastığınızda karşınıza tekrar paylaşmayı kaldır butonu çıkacaktır. Bu butona tıklamanız ile anında onay ekranına yönlendirebilirsiniz. Onay ekranını geçtikten sonra videonuz kaldırılır.

Tiktok için uygun fiyatlı birçok paketi satın almak için BayiGram.com adresiniz ziyaret edebilirsiniz.