TİP Milletvekili Adayı Av. Arslan Bolat Seçim Süreci Boyunca Verimli Bir Çalışma Yürüttü!

TAKİP ET

TİP milletvekili adayı Av. Arslan Bolat, seçim sürecinde dolu dolu ve verimli bir çalışma yürüttü. Birçok farklı ilçede iş yerlerinden derneklere, vatandaşlardan esnafa kadar onlarca ziyaret gerçekleştiren Bolat, halkın sesini ve sıkıntılarını dinledi, gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı. Bolat, sahada en çok aktif olan adaylar arasında dikkat çekti.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) 1. Sır milletvekili adayı Av. Arslan Bolat, seçim süreci boyunca son derece verimli ve etkili bir çalışma yürüttü. Samsun’un birçok ilçesinde ziyaretlerde bulunan Arslan Bolat, iş yerlerinden derneklere, esnaftan vatandaşa kadar birçok insanın sesini ve şikayetlerini dinledi. Ziyaretleri esnasında meclise girdiklerinde gerçekleştirecek oldukları çalışmalardan da bahsetti.

Bolat Ziyaretlerine Basın Emekçileriyle Başladı

Ziyaretlerine ilk olarak basın emekçilerinden başlayan Av. Arslan Bolat, Samsun’da birçok basın emekçisine ziyaret gerçekleştirerek, yapacakları seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek başladı.

Bolat’tan Baro’ya Ziyaret

TİP Samsun Milletvekili Adayı Av. Arslan Bolat, Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran'ı da ziyaret etti. Ziyaretinde Türkiye’deki barolara yönelik yaklaşımdan ve bu alanda yapılabilecek değişikliklerden bahseden Bolat, “Türkiye'de barolara uygulanan yaklaşımı, çoklu baro sisteminin yaratabileceği sıkıntıları, meslektaşlarımızın ve stajyer avukatların yaşadıkları sıkıntıları konuştuk, seçim süreci ve sonrasına dair fikirlerimizden bahsettik.” dedi.

Çerkes Problemlerine Parmak Bastı

TİP 1. sıra milletvekili adayı Bolat, Çerkes İş İnsanları Derneği'ni de ziyaret etti. Ziyaretiyle alakalı açıklamada bulunan Bolat, “Ziyaretimizde Ruhan Üney, İsmail Sedat Uygun, Muhammet Kaya, İsmail Özen ve ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz’in annesi Sevgi ablamızla bir aradaydık. Çerkeslerin yaşadıkları problemleri, seçim sürecinde yapacağımız çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.  

Deveci’ye Ziyaret

Bolat, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye de bir ziyaret gerçekleştirdi. TİP Samsun İl Başkanı Ümit Özçelik, 2. sıra milletvekili adayı Özge Göksu’nun eşlik ettiği bu ziyarette Atakum’da gençlerin yaşadıkları problemler, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları konuşularak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Sanatçılarla, Kültür ve Dayanışma Dernekleriyle Bir Araya Geldi

Türkiye İşçi Partisi (TİP) 1. Sıra milletvekili adayı Av. Arslan Bolat ziyaretlerinde sanatçıları ve sanatseverleri de unutmadı. Düşevi Sahne’de Samsunlu sanatçılarla bir araya gelenBolat, burada da kendisinin hem adaylık süreci hem de ülkedeki sanatın geldiği nokta hakkında sohbette bulundu. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ne ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Samsun şubesine de giden Bolat’a bu ziyaretlerinde seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Meslek Örgütlerine Ziyaret

Bolat, seçim çalışmalarıdna Samsun Diş Hekimleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Tekgıda-İş Sendikası, Samsun Eczacılar Odası, Türk Tabipler Birliği Samsun Tabip Odası, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası gibi birçok meslek örgütünü ziyaret ederek, işçilerin yaşadıkları problemler ve seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu, 1 Mayıs’a davet etti.

1 Mayıs’ta Coşkulu Bir Kalabalıkla Sahadaydı

Türkiye İşçi Partisi Samsun Milletvekili Adayı Av. Arslan Bolat, 1 Mayıs günü TİP’in yürüyüş kortejinde ön saflardaydı. Yüzlerce partiliyle birlikte yürüyen Türkiye İşçi Partisi’nin Cumhuriyet Meydanı’na olan girişi ise oldukça beğeni topladı. Tüm alanın alkışlarıyla birlikte alana yapılan girişte partililerin gerçekleştirdiği koşu gösterisi alkış topladı.

500’e Yakın Motokurye Katıldı

Bu esnafa çeşitli etkinliklere de katılım sağlayan aday Arslan Bolat, Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği, Resto-İş Sendikası ve Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği Karadeniz Temsilciliği’yle de bir araya geldi. Samsun genelinde 500’e yakın motosikletli kuryenin katıldığı etkinlik sonrası açıklamada bulunan Bolat, “Geçmişten bugüne gelen birlikteliğimizi, hayata geçen çalışmalarımızı konuştuk. Motosikletli kuryelerin yaşadıkları problemleri yakından takip ediyoruz. Daha yaşanabilir çalışma şartları için mücadelemize her zaman devam edeceğiz.” dedi.

Genç Etkinliklerinin Vazgeçilmezi Bolat’tı

TİP 1. sıra milletvekili adayı, Gençliğin Yüzleri tarafından düzenlenen Samsun Siyasal Forumu’na da katılım sağladı. Burada gençlerin hazırladığı soruları yanıtlayarak, gençlerin takdirini topladı. Birçok farklı alanda deneyim elde eden genç tarafından hazırlanan onlarca soruya yanıt veren Bolat, özellikle genç aday olmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Eflatun Kitap&Kafe tarafından düzenlenen “Neden seni seçmeliyim?” etkinliğine katılan Bolat, burada katılımcılar ve moderatör tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Yavuz Selim Mahallesi’ne Özel Ziyaret

Türkiye İşçi Partisi’nin seçim çalışmalarının başlangıcında yayınladığı “İnat ve Umut Bildirgesi”nde özellikle yer verilen Roman vatandaşlara Bolat’ta özen gösterdi. Canik ilçesinde bulunan Yavuz Selim Mahallesi’ni ziyaret eden Av. Arslan Bolat, Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamasında Bolat “Romanlara kamuda pozitif ayrımcılık yapılması gerekiyor. İnat ve Umut Bildirgesi’nde yazdığımız gibi, her kamu kurumunun en az %1 seviyesinde Roman vatandaşımıza iş alanı sağlaması, Romanların yoğun yaşadıkları bölgelerdeyse bu oranların yükseltilmesi gerekiyor.” dedi.

TipFest’e Katılım Yoğundu

“Özlediğimiz günlere geri döneceğiz” diyerek “İnat Edenlerin Festivali TipFest” organizasyonu gerçekleştiren Bolat, birçok genç ile bir araya geldi. Doya doya şarkıların söylendiği, dans edildiği gecede konuşma yapan Bolat, “Özgürce eğlenebileceğimiz günler çok yakın. Omuz omuza vereceğiz, birlikte mücadele edeceğiz, birlikte eğleneceğiz. Bu gece her birinize bir damla umut verebildiysem ne mutlu bana.” dedi.

Bafra, Vezirköprü, Çarşamba, Havza, Alaçam, Ladik, Kavak gibi hemen her ilçeye ziyaret gerçekleştiren Bolat, seçim sürecindeki çalışmaları hakkında halk ile bir araya geldi. Kafeleri, restoranları ziyaret eden Bolat, son dakikaya kadar sahadaki varlığını hissettirdi.