TKÖD'e bayrak değişimi 

TAKİP ET

Trafik Kazalarını Önleme Derneği Samsun Şube Başkanlığı görevini 22 yıldır sürdüren Ahmet Dursun Kavuran, görevini Oktay Ergör'e devretti. Ergör ilk açıklamasında kış lastiği uyarısı yaptı. 

Trafik Kazalarını Önleme Derneği(TKÖD) Samsun Şube Başkanlığı'nı aralıksız şekilde 22 yıldır devam ettiren emekli öğretmen Ahmet Dursun Kavuran, görevini Samsun'un yakından tanıdığı Oktay Ergör'e devretti. Kavuran önümüzdeki günlerde basın emekçilerine teşekkür etmek için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Oktay Ergör 

KIŞ LASTİĞİ UYARISI 

TKÖD Samsun Şubesi'nin yeni Başkanı Oktay Ergör ise, ilk açıklamasında vatandaşlara kış lastiği uyarısı yaptı.  Ergör, 1 Aralık itibariyle başlayacak trafikte kış kurallarının 1 Nisan 2022'ye kadar devam edeceğini, kurala uymayan araçların sürücülerine 846 lira ceza kesileceğini söyledi. Ergör, "Yük ve yolcu taşımacılığı yapanlar dışındaki hususi araçlar için uygulama zorunlu değil ancak can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması önem taşıyor. Bu uygulamayla kış şartlarına göre önlemini almayan, kış lastiği olmayan araçların yolu kapatması ve insanların mağduriyete uğraması önlenmeye çalışılıyor. Kış lastikleri, 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda, ıslak, karlı ve çamurlu zeminlerde yaz lastiklerine oranla daha iyi yol tutuşu ve yüksek güvenlik sağlıyor "açıklamasını yaptı. 

22 yıldır başkanlık görevini sürdürüyordu 

Trafik Kazalarını Önleme Derneği(TKÖD) Samsun Şube Başkanlığı'nı aralıksız şekilde 22 yıldır devam ettiren emekli öğretmen Ahmet Dursun Kavuran, görevini Samsun'un yakından tanıdığı Oktay Ergör'e devretti. 

Haber: Zekeriya FIRAT