TOGG Samsun'da görücüye çıkıyor 

TAKİP ET

STSO ve Ticaret Borsası'nın bugün gerçekleştirilecek olan hizmet binası açılışında, Türkiye'nin milli aracı TOGG'ta görücüye çıkacak. TOBB yönetim kurulu toplantısınıda Samsun'da gerçekleştirecek. 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) ve Ticaret Borsası'nın yapımını tamamladığı yeni hizmet binasının açılışı, bugün düzenlenecek organizasyonla gerçekleştirilecek. 

Hizmet binasının açılışı bugün saat 18.00'da gerçekleştirilecek, STSO Meclis Salonu'nda 'Üreten Samsun’un Yıldızları' ödül töreni düzenlecek. Açılış günü ülkemizin gururu olan yerli ve milli otomobilimiz TOGG'da Anadolu'da ilk kez Samsunlular ile  buluşacak. Açılışa, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleride katılacak. 

YÖNETİM SAMSUN'DA TOPLANIYOR 

TOGG'un başarılı CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş ise 19 Mayıs Perşembe günü saat 13.30'da TSO Meclis Salonu'nda, 'Bir Otomobilden Daha Fazlası' temalı konferans verecek. TOBB yönetimi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yönetim kurulu toplantısını Samsun'da yapacak. 

TOGG'un başarılı CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş ise 19 Mayıs Perşembe günü saat 13.30'da TSO Meclis Salonu'nda, 'Bir Otomobilden Daha Fazlası' temalı konferans verecek. TOGG ilk kez Anadolu'da Samsun'da görücüye çıkacak.  Nazım AKPINAR