Togg T10X, Karlı Yolların Yeni Yıldızı

TAKİP ET

Togg T10X, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen deneyim etkinliğiyle karlı ve buzlu yolların testinden geçerken, zorlu kış koşullarında üstün performansıyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar, mart ayı sonuna kadar sürecek bu özel deneyimde T10X'in yol tutuşunu, güvenliğini ve konforunu yakından deneyimleme fırsatı buluyor.

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg, yeni modeli T10X ile kar pistlerine adım attı. Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen mobil deneyim merkeziyle kullanıcılara sunulan T10X, zorlu kış şartlarında performansıyla göz dolduruyor. Türkiye'nin dört bir yanından kullanıcılar, Togg T10X'in kar, buz ve rüzgar gibi zorlu koşullardaki yol tutuşunu, güvenliğini ve konforunu deneyimleme fırsatı buluyor. Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan bu özel deneyim, T10X'in üstün özelliklerini kullanıcılara yakından tanıtıyor.

2024 üretim yılı için siparişlerin alınmaya başlandığı T10X, çekilişsiz ve kısa süreli teslimat avantajıyla dikkat çekiyor. V1 ve V2 donanım versiyonlarıyla sunulan T10X, teknoloji ve konfor paketleri, kış paketi ve çeşitli güvenlik özellikleriyle zengin bir sürüş deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, standart ve uzun menzil seçenekleriyle Togg T10X'in yeni nesil mobilite anlayışını keşfediyor.

togg Togg T10X otomobil