Tolcay, Savicevic, Sheldon Halen Teklif Yok!

TAKİP ET

Samsunspor'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen futbolcular için transfer komitesinin görüşmeleri sürüyor. Özellikle genç oyuncuların 'kiralanması formülü' üzerinde çalışılıyor.

NURİ ASAN'DA ÇALIŞIYORLAR

Samsunspor'da, Kayseri kampına götürülmeyen Melih ve Semih Altıkulaç, Abdurrahmane Bah ve Talha Ulvan, Samsun'da idman yapıyor. Kendileri için altyapıdan verilen antrenör eşliğinde çalışmalarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren futbolcular, bir yandan da kendilerine kulüp arıyor. Kırmızı Beyazlı yönetim bu sezon kadroda düşünülmeyen 4 oyuncu için kiralama formülünü düşünürken, bonservis teklifleri de geri çevirmeyecek.

TAKIM BULMALARI İSTENDİ

Diğer yandan kadroda düşünülmeyen ve bu durum kendilerine tebliğ edilen Vukan Savicevic, Sheldon Bateua ve Tolcay Ciğerci de bireysel olarak antrenmanlarını sürdürüyor. Tolcay Ciğerci ile kesin olarak yollar ayrılacak. Savicevic ise yurt dışında bazı kulüplerle temas halinde ve her an ayrılık gerçekleşebilir. Ayrılık süreci 'sancılı' olan Sheldon Bateau ise yönetimle sözleşmesinin feshi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.