Toprak Razgatlıoğlu, Superpole Yarışında Son Virajda Liderliği Kazandı!

TAKİP ET

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın ikinci ayağı Barcelona'da nefesleri kesen bir yarışa sahne oldu. Toprak Razgatlıoğlu, Superpole yarışında son virajda yaptığı çarpıcı atakla zaferi elde etti ve kariyerindeki 41. yarış galibiyetini kutladı.

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın heyecan dolu ikinci ayağı Barselona'da gerçekleşirken, Toprak Razgatlıoğlu, Superpole yarışında unutulmaz bir performans sergileyerek zaferi elde etti.

Daha önceki gün ilk yarışı kazanan 27 yaşındaki Toprak, Superpole yarışında da izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Yarışın son turunda liderliği kaybetmesine rağmen pes etmeyen Razgatlıoğlu, son viraja kadar rakibi Bautista'yı takip etti. Ancak son virajda içeriden yaptığı muhteşem bir atakla Bautista'yı geçerek damalı bayrağı en önde geçti.

Bu zaferle birlikte Toprak Razgatlıoğlu, kariyerinin 41. yarış galibiyetini elde etmiş oldu, gözlerin üzerinde olduğu yarışçılardan biri olarak adını bir kez daha duyurdu.

Barcelona'daki Superpole yarışının ardından, şampiyonada Bulega 67 puanla liderliğini sürdürürken, Toprak aldığı art arda iki zaferle 55 puanla ikinci sıraya yükseldi. Onun 4 puan gerisinde Iannone, 5 puan gerisinde ise Bautista yer alıyor.

2024 Dünya Superbike Şampiyonası Toprak Razgatlıoğlu spor kariyerinin 41. yarış galibiyeti sporcu samsun haber gündem