Toptan Eteklerin 1 Numaralı Adresi Ayshan Moda

TAKİP ET

Tesettür giyimin sevilen parçalarından biri olan etekler, artık çok daha fazla modelde karşımıza çıkıyor. Tesettür modanın gelişim göstermesi, tesettürde gençlere daha fazla hitap eden parçalara ihtiyaç duyulması gibi sebeplerden etekler de nasibini alıyor. Modern görünümlü, model model etekler, farklı renk ve desen seçenekleriyle tesettür mağazalarında sizleri bekliyor.

Tesettür giyim mağazası sahibiyseniz ya da tesettür giyim ürünleri sattığınız bir platforma sahipseniz toptan etek satın almanız son derece önemlidir. Tesettürde en aranan parçalardan biri olan toptan etek modelleri sayesinde mağazanızın bilinirliğini ve satışını artırabilirsiniz.

Toptan Tesettür Etek Modelleri

Mağazanız için eteklerde model çeşitlerini bol tutmanızı öneririz. Çünkü etekler, çok yönlü kullabılabilen ve farklı modelleri sayesinde hem özel davetlere hem de günlük giyime kolaylıkla uyum sağlayabilen parçalardır. Bu sebeple mağazanızda farklı modellere yer vermeniz satışlarınızı artıracaktır.

Beli lastikli, pamuklu kumaştan üretilen etekler günlük giyim için mükemmel seçeneklerdir. Tesettür olduğu için hafif bol gelen ve bilekleri kapatan bu bilindik model 'anne eteği' olarak da bilinmektedir.

Beli kemerli olan ve saten, dabıl gibi kumaşlardan üretilen eteklerse özel davetler için daha uygun olacaktır. Yine tesettüre uygun olarak bilekleri örtecek uzunlukta üretilen bu etekler tok duruşuyla tesettür giyimde fark yaratan bir şıklığa sahiptir.

Toptan Tesettür Etek Takım Modelleri

Her gün yeni bir şeyin moda olduğu giyim sektöründe, önceki zamanlarda erkeklerin takım elbiseleri hariç takım kıyafetler pek bulunmazken artık takım kıyafetler son derece çok kullanılıyor. Bu sebeple mağazanızda tekli satacağınız eteklerle beraber kombin yapma derdi bırakmayan etek takım modellerine de yer vererek bir avantaj durumu oluşturabilirsiniz.

Gömlek ya da bluzlarla kombinlenen eteklerle oluşan etek takımları, kumaşın cinsine ve modele göre hem günlük giyiminizde tercih edebileceğiniz hem de özel davetlerde kullanabileceğiniz takımlardandır. Aynı modelde takımdan iki farklı renkte satın alabilir ve takımları birbiriyle kombinleyerek farklı görünümler elde edebilirsiniz. Aynı zamanda takımın parçalarını tamamen farklı ürünlerle de kombinleyebilirsiniz.

Toptan Etek Fiyatları

Mağazanız için, satabileceğiniz pek çok etek modeli bulunur. Toptan etek satışı, kumaş cinsine, desenine, modeline, aksesuarına göre değişen fiyatlara sahiptir. Örneğin etekli takım modelleri, tekli eteklerden daha pahalıya satılacaktır. Toptan anne etek fiyatları ise kemerli, kloş eteklerden daha ucuz olacaktır.

Daha fazla kişiye hitap edebilmek için eteklerde daha fazla modele yer verirken aynı zamanda fiyat skalanızı da geniş tutmalısınız. Böylece hem daha fazla zevke hitap ederken hem de aynı şekilde daha fazla bütçeye hitap edebilirsiniz.

En Ucuz Toptan Etek Fiyatları Ayshan Moda'da!

Toptan tesettür giyim denince akla gelen ilk markalardan biri olan Ayshan Moda, toptan ucuz etek fiyatları konusunda da adından söz ettiriyor. Eteklerde pek çok modele, pek çok renge yer vermeyi ihmal etmeyen Ayshan Moda'da fiyatlar da son derece makul.

Ayshan Moda'dan toptan anne eteği satın alabileceğiniz gibi, pek çok modelde toptan ucuz bayan etekleri de bulabilirsiniz. Sadece tesettür giyimde değil, tesettür olmayan kadın giyimde de tercih edilebilecek toptan lastikli etek fiyatları incelenmeye değer.