Trabzon Valisi Yıldırım, Şehit Eren Bülbül'ün Ailesiyle İftar Sofrasında Buluştu

TAKİP ET

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, terör saldırısında hayatını kaybeden Eren Bülbül'ün ailesiyle Maçka'da iftar yaptı. Şehitliğin yüceliğine vurgu yapan Yıldırım, şehitlerin anısını ve ailelerine olan desteğini ifade etti.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 2017 yılında terör olayında hayatını kaybeden Eren Bülbül'ün ailesi ile iftarda bir araya geldi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, iftar öncesinde Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret edip dua etti ve ailesiyle bir süre sohbet etti.

İftarı, Eren Bülbül'ün Maçka'daki evinde ailesiyle birlikte yapan Vali Yıldırım, şehitliğin en yüce mertebelerden biri olduğunu vurguladı. Eren Bülbül ve aynı çatışmada şehit düşen Astsubay Ferhat Gedik'i anan Yıldırım, şehitlerin ailelerine şefaat edeceklerini belirtti ve ülkenin her köşesinde vatan için canını feda etmiş şehitleri andı.

Vali Yıldırım'ın bu anlamlı ziyaretine eşi Güllühan Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem ve Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak da katıldı.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Tuğgeneral Mustafa Erdem Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak Eren Bülbül Astsubay Ferhat Gedik samsun haber samsun