Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe'ye Yüklendi: 'Şampiyonluklarımız Çalındı!'

TAKİP ET

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi sert açıklamalarda bulundu. Saral, Fenerbahçe yöneticisine yüklenerek hakemlerin Trabzonspor'a karşı haksız kararlar verdiğini iddia etti ve şampiyonluklarının çalındığını savundu.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalarda sert bir üslup kullanarak Fenerbahçe yöneticilerini eleştirdi. Saral, hakemlerin Trabzonspor'a karşı haksız kararlar verdiğini öne sürerek, geçmiş yıllarda şampiyonluklarının çalındığını belirtti.

Saral, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin önceki maçlardaki başarılarına gönderme yaparak, "Madem 'şampiyon olacağım' diyorsun o zaman Trabzon'a gelirken başkalarından medet ummayacaksın. Bu tür ifadelerle milleti kışkırtmayacaksın. Sahaya çıkıp futbolunu oynayacaksın ve kazanan iyi olan olacak. Hepsi bu kadar!" dedi.

Hakemlere de çağrıda bulunan Saral, Trabzonspor'un geçmişte hakem hataları nedeniyle mağdur olduğunu savundu ve bu sezon yaşanan olaylara dikkat çekti. Adaletin sağlanması ve baskı altında kalmadan adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Taner Saral, hakemlere güvenilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Yardımcısı, bu tür maçlarda yaşanan tiyatroların Trabzon'da tekrarlanmaması için hakemlere büyük sorumluluk düştüğünü belirtirken, hakemlerin ligin en tepesindeki iki takıma ayrıcalık tanımaması gerektiğini söyledi. Maçın sonucunu etkileyecek herhangi bir hakem kararı istemediklerini belirten Saral, bu yönde bir beklenti içinde olmadıklarını dile getirdi.

 

Trabzonspor Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral Fenerbahçe şampiyonlarımız çalındı sert eleştiri spor futbol gündem haber samsunhaber