Trabzonspor'da Fırtına Tersine Döndü: Abdullah Avcı İle Deplasman Başarısı Azaldı

TAKİP ET

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sezonun ilk 6 deplasman maçında başarılı bir performans sergileyen Trabzonspor, son 5 dış saha müsabakasında sadece 4 puan alabildi. Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Corendon Alanyaspor'a 3-1 yenilen bordo-mavililer, deplasmanlardaki etkileyici grafiğini tersine çevirdi.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki sezonun ilk 6 deplasman maçında aldığı 14 puanlık başarılı performansın ardından, son 5 dış saha mücadelesinde sadece 4 puan alabildi. Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Corendon Alanyaspor'a 3-1 yenilen bordo-mavililer, deplasmanlardaki etkileyici grafiğini tersine çevirdi.

Abdullah Avcı'nın göreve başladığı 9. haftadan itibaren deplasmanlarda sergilediği başarılı performans, son haftalarda yaşanan mağlubiyetle tersine döndü. İlk 6 dış saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlikle toplamda 14 puan elde eden Trabzonspor, son 5 deplasman müsabakasında ise birer galibiyet ve beraberlikle sadece 4 puan toplayabildi.

Trabzonspor'un deplasmandaki performansı şu şekilde gelişti:

Ankaragücü: 1-0 (Galibiyet)

İstanbulspor: 3-0 (Hükmen Galibiyet)

Gaziantep FK: 3-1 (Galibiyet)

Fenerbahçe: 3-2 (Galibiyet)

EMS Yapı Sivasspor: 3-3 (Beraberlik)

VavaCars Fatih Karagümrük: 0-0 (Beraberlik)

Siltaş Yapı Pendikspor: 2-0 (Galibiyet)

Bitexen Antalyaspor: 1-1 (Beraberlik)

Çaykur Rizespor: 1-0 (Mağlubiyet)

Beşiktaş: 2-0 (Mağlubiyet)

Corendon Alanyaspor: 3-1 (Mağlubiyet)

Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olarak uzun bir aradan sonra 4 maç üst üste kazanma fırsatını değerlendiremedi. En son 2021-2022 sezonunun 23. ile 27. haftaları arasında 5 maç üst üste galip gelen bordo-mavililer, sonraki dönemde bu başarıyı tekrarlayamadı.

trabzonspor Teknik direktör Abdullah Avcı deplasmandaki performansı trendyol süper lig spor futbol gündem haber samsun haber