Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Olaylada: 12 Kişi Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarda 12 kişi gözaltına alındı, İçişleri Bakanı Yerlikaya açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrasında yaşanan olaylarla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, maç sırasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a yabancı madde atan C.K'nin tespit edilerek gözaltına alındığını ve soruşturmanın başlatıldığını belirtti. Ayrıca, müsabaka sonrasında sahaya ilk atlayan H.Ç'nin otelinin tespit edildiğini ve şahsın yakalandığını ifade etti.

Yerlikaya, sahaya atlayan şahsın Passolig sahibi olmadığının tespit edilmesi üzerine, stadyuma giriş yapmış olduğu Passolig sahibinin C.Ç. olduğunun belirlendiğini ve şahsın yakalandığını dile getirdi. Müsabaka sonrasında sahaya giren ve Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darb eden kişinin ise O.B. olduğunun saptandığını aktardı.

Ayrıca, sosyal medyada taraftarları havalimanına çağıran kişilerin de gözaltına alındığını belirten Yerlikaya, yaşanan olaylarla ilgili inceleme ve soruşturmanın devam ettiğini ifade etti.

 

Trabzonspor-Fenerbahçe maç 12 kişi gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya