Trezeguet, Trabzonspor'da Son 2 Sezonun Gol Kralı

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Trezeguet, son 2 sezonda attığı 17 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 mağlup ederken, Mısırlı futbolcu Trezeguet takımının ilk golünü kaydetti. Bu golle birlikte Trezeguet, son 2 sezonda Trabzonspor'un en çok gol atan oyuncusu unvanını elde etti.

Geçen sezon 11 golle takımın en skorer futbolcusu olan Trezeguet, bu sezon ise 9 golle lider durumda bulunan Paul Onuachu'nun ardından 6 golle takımın ikinci en golcü ismi oldu. Mısırlı oyuncu, ligde toplamda 34 maçta forma giydiği bu iki sezonda rakip fileleri 17 kez havalandırdı.

Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra takımın kötü gidişatını durduran Trezeguet, ligde çıktığı son 3 maçta attığı gollerle takımına önemli katkılarda bulundu. Bu süreçte Trezeguet'in ligde attığı gollerle elde edilen 4 galibiyet ve 1 beraberlik sonucunda takım, toplamda 13 puan kazandı.

Trezeguet, önceki formayı bırakarak 10 numaralı formayı giymeye başladı ve çıktığı ilk iki maçta bu formayla 2 gol kaydederek etkili performansını sürdürdü.

spor futbol Süper Lig Trabzonspor