TSO Başkanı Erkan Acar 'Kredi destekleri artmalı'

TAKİP ET

Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Özdemir Erdoğan ve beraberindekiler, Havza TSO Başkanı Erkan Acar'ı ziyaret etti. Acar, kredi desteklerinin artırılmasını talep etti. 

Gerçekleştirilen ziyarette  Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, oda yönetimi olarak Havza’da istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ACAR GÜNDEME GETİRDİ 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acar, “Ticaret ve sanayicilik ile uğraşan üyelerimiz ve bizler yatırım, üretim, ihracat yapıyor ve istihdam sağlıyoruz. Bu işleri yapabilmek için öncelikle öz kaynaklar ve daha sonra bankalardan ve finans kurumlarından istifade ediyoruz. Böylelikle ülkenin geleceğine katkı sunuyoruz. Dolayısıyla, finans kurumları ve reel sektör her zaman birbirine ihtiyaç duymaktadır. Üyelerimizin bankalardan en büyük talebi krediye ulaşmak. Krediye ulaşmanın da maliyetler ve komisyonlar noktasında desteklenmesi ile birlikte KOBİ’lerimizin de gelişmesi için desteklerin artmasını bekliyoruz.” dedi.

Ragıp GÖKER