TSO'nun ağabeyine 'hizmet şeref belgesi'

TAKİP ET

TOBB'un 70. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara'da düzenlenen etkinliğe Samsun heyeti katıldı. TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük'e 'hizmet şeref belgesi' takdim edildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 70. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara'da; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde toplantı düzenlendi.

Ankara Birlik Merkezi'nde oda ve borsa camiasını buluşturan etkinliğe Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Başkanlığı yapmış olan Cemil Çiçek, Ticaret Bakanlığı yapmış olan Hayati Yazıcı'nın yanı sıra Samsun TSO'yu temsilen TOBB Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz, delegeler ve Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük katıldı.

70 BİN FİDAN DİKİLECEK

70'inci Yıl Hatıra Ormanı oluşturma kararı aldıklarını açıklayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "70 bin fidan dikeceğiz. Camiamıza yakışan bu ormanı, ülkemize kazandıracağız. Böylece hem çevreye ve doğaya katkı verecek, hem de gelecek nesillere kalıcı bir miras bırakmış olacağız" dedi.

KARABÜK'E ŞEREF BELGESİ

70. yıl etkinliğinde ayrıca 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlere hizmet şeref belgesi ve plaketleri takdim edildi. Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük de, 30 yıl üzeri görev yapan genel sekreterler arasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un elinden plaketini aldı.

N. Alper CABBAR

Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük, 30 yıl üzeri görev yapan genel sekreterler arasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un elinden plaketini aldı.