TÜFAD Samsun Şubesi Başkanı Hakkı Bayrak: Neden Samsunlu Hoca Düşünülmüyor

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'da hoca arayışları devam ederken Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şubesi Başkanı Hakkı Bayrak, neden Samsunlu bir teknik adamın düşünülmediğini sordu. 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şubesi Başkanı Hakkı Bayrak, ortaya atılan isimlerde bir Samsunlu teknik adamın adının geçmediğine dikkat çekerek, "Samsunspor'umuzda Samsunlu teknik direktörler neden çalışmasın? Samsun'lu teknik adamlarımızın bir eksiği var da biz mi bilmiyoruz? Birçok takımda yaşanmış bitmiş başarı hikayelerinin aktörlerinden aynı hikayeyi yazmalarını her zaman neden bekliyoruz? Kendimize ait kahramanlık hikayelerimizi, kendi kahramanlarımızla gayet güzel bir şekilde yazabiliriz" dedi.

'EN ÖNEMLİSİ SADAKATLERİ VAR'
Bu şehrin yetiştirdiği teknik adamların tecrübeli ve Samsunspor sevgisi taşıdığına dikkat çeken Başkan Bayrak, "Bu şehrin yetiştirdiği teknik direktörler yapamazlar mı? Yapabilirler değil, fazlasıyla yaparlar. Başarabilirler demiyorum. Fazlası ile başarılı olurlar. Liyakatleri de, yetenekleri de, başarıları da ve tecrübeleri de var. Daha da önemlisi bu şehre sadakatleri var. Yeter ki Samsunlu teknik adamlarımıza fırsat verilsin. Destek verelim, aynı imkanları sağlayalım ve güvenelim" diye konuştu. Zekai Anıl